Virtual Reality games op Origin

Voor de beste VR-ervaring

Bij ORIGIN PC zijn ze toegewijd om de beste, cleanest en meest indrukwekkende VR-ervaringen te maken die mogelijk zijn met gebruikmaking van toekomstvaste technologie in al hun systemen.

Sommige pc’s en VR-apparaten die beweren dat ze “VR Ready” zijn, gebruiken alleen de minimale specificaties voor het afleveren van een VR-ervaring. Ter ondersteuning van VR in dit nieuwe gebied van gaming, verbeterde hardware tracking, ultra-vlotte frame rates en high-res texturen, heeft ORIGIN PC OPTIMAL VR specificaties gecreëerd.

Ontworpen om de absolute beste VR-ervaring op het PC-platform te garanderen zonder de belangrijkste technische aspecten de pas af te snijden zullen de OPTIMAL VR-specificaties van ORIGIN PC u in de toekomst voorbereiden op veeleisende VR-software.

De vrije levensduur van ORIGIN PC 24 uur per dag op basis van de VS, staat altijd op de stand-by om te garanderen dat u in virtuele werelden op een ORIGIN PC met OPTIMAL VR-specificaties wordt opgestart.

Dompel jezelf onder in spectaculaire virtuele werelden, gevechts robots en wees aan de voorkant van Virtual Reality aangedreven technologie door je high performance ORIGIN PC met OPTIMAL VR specificaties. Ervaring met het volgende level van onderdompeling met onze VR-pc’s en VR-laptops.

Voor de beste VR-ervaring mogelijk, wordt het sterk aanbevolen voor een PC om VR-inhoud te draaien op ongeveer 90 beelden per seconde of beter voor de beste VR-ervaringen. U hebt een serieuze kracht nodig om gladde frameraten te verkrijgen voor uw VR-headset.

Niet alle VR Ready PC’s of apparaten kunnen een consistente en soepele VR-ervaring leveren met de minimale specificaties. VR is een ervaring die leuker is als u prestaties heeft die boven de aanbevolen specificaties liggen.

ORIGIN PC Desktops en EON Series Laptops kunnen worden aangepast om aan de OPTIMAL VR specificaties te voldoen, dankzij de nieuwste grafische kaarten en processors.

OS Windows 10 64 bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 of hoger of Windows 10 Windows 10 64 bit

Chronos VR Best van 2016 Lijst
“Met slimme magnetische voeten die van boven naar zijkant verplaatsen, kunt u dit VR-ready kleine bureaublad horizontaal of verticaal plaatsen om overal te passen.”

Met de nieuwste generatie grafische kaarten van NVIDIA en AMD, samen met de nieuwste processors van Intel en AMD, biedt de OPTIMAL VR-technologie in onze ORIGIN PC high-performance systemen u de vlotte en prettigste VR-ervaring.

Steam VR Benchmark Met behulp van Intel Core i7 en 8GB RAM

(Hoger is beter)

MILLENNIUM / GENESIS w / GTX 1080
CHRONOS w / GTX 1080
EON17-X / EON17-SLX met GTX 1080
EON15-X w / GTX 1070
EVO15-S w / GTX 1060
Minimum Specificaties w / GTX 1050Ti

 

Dankzij het PC-platform kunt u in de toekomst upgrades naar uw pc maken. Andere VR-platformen zijn restrictiever en zullen u niet kunnen upgraden of de beste grafische prestaties hebben met hoge framesnelheden, aangezien software meer veeleisend wordt. Als u de beste VR-ervaring vandaag en in de toekomst wilt, heeft u een high performance pc nodig met OPTIMAL VR-technologie.

Vergelijk de Origin gaming PC ​​met de competitie: ORIGIN PC OPTIMAL VR-systeem geeft een Lifetime FREE US Based 24/7 Technische Ondersteuning,
levenslange GRATIS reparaties, volledig Upgradeable Chassis en Componenten, Toekomstbestendig, Expert bedrading voor de beste thermische prestaties, Houten Krat en Instafoam Verzendbescherming en VR Ready Gaming Systems

Zodra u een high performance systeem hebt met OPTIMAL VR-technologie en een VR-headset, moet u VR-software nodig hebben om optimaal gebruik te kunnen maken van VR.

VR-games bieden immersieve spelervaringen en interactiviteit. We zijn grote fans van VR games zoals Raw Data, Hover Junkers en EVE: Valkyrie.

Anders dan games, zijn er verschillende VR-applicaties waarmee u fantastische dingen kunt doen. Maak kunst met Tilt Brush van Google, reis de wereld met Google Earth VR en kijk 360 graden films.